torsdag 4 juli 2024

Epäpuhdas iho


Kesäisin mun iho on tosi rasvainen ja tuntuu epäpuhtaalta .


Katotaan jos tämä auttaa . Luulis auttavan , analysoin niin että jos ei auta niin ei kai nämä menis kaupaksi ja sitten myynti loppuis siihen. Mitä mieltä te olette, auttaako tälläset ? 


⛴️
Kävin risteilyllä kaverin kanssa. En ottanu kuvia laivalla mutta satamasta otin. 
⚓️ Grisslehamn. 


Kalastajan veneitä 

Tämä oli söpö vene ....

Tosi pieni ohjaushytti 


🏝
Tulossa satamaan ,en ikinä jaksa lopettaa ihmettelemistä  miten   lähellä rantaa ajetaan  ja niin syvää 😲😯



🏖
Grisslehamnin satamassa on suosittu spahotelli :  Havsbad .


Tällänen näkyvyys laivalta sinne . 

Menen lauantaina spahotelliin, kaveri halus tänne mutta minä en, ei ole mun tyylinen paikka . Eihän tuola vois rentoutua kun vatsa pitäis koko ajan vetää sisään kun ollaan kaikkien nähtävinä 😅🤣😂



💥







3 kommentarer:

Jael sa...

Hauskat naamarikuvat,ja toivottavasti naamari auttoi.

Anonym sa...

Oi, muistojen Grisslehamn! Olen mennyt kahdesti pienten lasteni ja autoni kanssa Grisslehamnista Eckeröön Ahvenanmaalle. Siitä on lähes 40 vuotta. En tietänyt muuta kuin Grisslehamnin nimen ja että sieltä pääsee Ahvenanmaalle. Oli tulla uskonpuute, kun tiet kapenivat ja asumukset loppuivat, mutta kyllä sieltä autolautta ja lipunmyyntikioski löytyi. Toisella kerralla oli jo tutumpaa. Nykyisin se näyttää olevan jo turistipaikka.
Grisslehamnin kautta oli halvinta päästä Turkuun. Rakastan saaria ja merta! Rakastuin mereen Yyterissä 8 vuotiaana. Kotiseudulla Satakunnassa on avaria peltoja, mutta järvet pieniä ja harvassa. Kun tulee ikävä Suomen valoisaa yötä, katson kelikamerasta Tervahautaa ja peltoja. Asun näet Saksassa, missä on pimeät kesäyöt.Juhannuksena oli täysikuu, mansikkakuuksi nimitetty.

Repolainen sa...

Oih - kiitos Grisslehamnin kuvista. Olen melkein ollut sielläkin polkemassa... olisipa ollut jotkut henkkarit mukana, niin oltaisiin päästy Eckeröstä laivaan.... ei päästy.... Meidän fillarireisut on aina niin arvaamattomia... mennään sinne missä näyttää kivalta... kaikkialle ei olla päästy!!

Ruopattu/syvennetty on monia kohtia saaristossa - mutta tuntuuhan ne ihan jättiläisiltä nuo nykyiset risteilijät...

Nautinnollista kylpylälomaa... vaikket niin innoissasi siitä taida ollakaan... minäkin kyllä tykkään meristä/järvistä enemmän kuin rakennetuista "vesileikeistä"
Nyt voisi vesileikkiä ihan pihallakin, tulee vettä oikein rapsakasti...
ihana ääni siitäkin tulee...