lördag 20 april 2024

Verhoila sisustetaan

Ylläolevassa kuvassa tuli hienosti noi linnut mukaan. 
🗣

Kuva netistä, huomio kiinnitti noihin verhoihin 🤭


🗣
Koiratarha ulkoilemassa 




🗣🗣
Tämä kahvila lähellä kotia. Ainut hyvät tuolit on tuola näyteikkunassa ja ei porukka pahemmin halu sielä näytillä istua. Reunalla sohvat mutta ei niissäkään voi pahemmin istua kun se istumaosa on niin kapea. . Jos tämä kahvila hommais parenpia tuolia niin ois varmasti enemmän asiakkaita. 
 


🗣
Täälä ruotsissa pitää jokaisen kaupungin/kunnan ottaa vastaan tietty määrä pakolaisia . Tukholman asuntopulan takia   heile rakennetaan tälläset väliaikaiset asunnot. 
(Bosättningslagen ) 
Nämä asukkaat ajavat samalla bussilla kun minä . Eivät ole mitään "lyx- pakolaisia" . Toivon vaan ettei heidän lapsia kiusata koulussa, lapsilla ei ole merkkivaatteita eikä kännyköitä . Pikkuveljillä välillä isosiskon vanhat vaaleanpunaiset puserot ym .



🗣🗣
Nämä metron vaunut tuli käyttöön n. Vuonna -85 .
Tänä vuonna ne poistettiin käytöstä , jäivät eläkkeelle .....

(Itse muutin samana  vuonna tänne.  )
Uusiin vaunuihin verrattuna näissä vaunuissa hirvee meteli ja tärinä .

4 kommentarer:

Rita A sa...

Hauska koiraporukka. Meidän talon ohi menee silloin tällöin nainen joka ulkoiluttaa viittä koiraa. Siinä on pari isoa vinttikoiraa, uljas näky!

Tosiaankin hyvät tuolit ovat kahvilassa tarpeen, mutta toisaalta jos on huono istua, asiakkaat eivät jää pitkäksi aikaa ja mahtuu lisää asiakkaita :D

ulrika50v sa...

Koiratarhassa ois kiva olla töissä😁
Niinhän se on , varmaan omistajan tarkoitus ettei kauan istuta ja varsinki jos kauppa käy kuitenkin.
Tosi kivaa viikon alkua 💛

Repolainen sa...

Siis kuinka monta koiraa ulkoiluttajalla onkaan?
En osannut laskea! Naapurustossamme asuu koiranulkoiluttaja, jolla on aina 4 koiraa kerrallaan.... ainkain kolmea tällaista settiä kuljettaa oikein kunnon trapetsin avulla (tuki vyötäröstä hyvä, kun yksi setti on ainakin valtavan kokoisia vinttikoiria)MIetin joskus miten kepoisasta rouva menisi vaakalentoa perässä, jos villiintyisi "vintit". Huh!!

ulrika50v sa...

Eipä tullu mieleen että koirat vois lähteä juokseen ,
mutta niin voi tosiaan käydä 🤭🤭🤭
Tosi tosi kivaa viikon jatkoa!