torsdag 9 september 2021

Tukholman rumin paikka

Työmatkalla oikasen välillä tämän  Klara kirkkon pihan läpi. 

Todella masentava paikka keskellä Tukholman keskustaa
Olen nähnyt huumekauppaa täälä 

Kodittomat nukkuvat täälä.... niinkuin alakuvasta näkyy
Pihan aidan portit suljetaan kl 17.00 

Tämä kuva on ihan toisessa paikasta, tätä näkyy usein. Suihkulähteisiin laitettu pesupulveria 

5 kommentarer:

Jael sa...

Onko tuo paikka masentava narkkareitten vai muun takia? Täällä oli tietyllä kadulla narkkareita paljonkin , ja aamuisin ohitin heidät. Yksi kävi sääliksi ja toin tavaroita, esim, repun täynnä tärkeää tavaraa pojalle joka oli syvästi huumeissa ja halusi olla tyttö, mutta kovan huumeiden käytön vuoksi transprosessi jäi kesken . Lopulta tajusin etten voi auttaa ellei henkilö itse halua auttaa itseään. En sorglig situation, men mer kunde jag inte göra.

Ha en fin torsdagskväll.

ulrika50v sa...

Paikan rumuuden takia masentava, pihassa vain mustia isoja vanhoja hautakiviä. Ei yhtä ainoata kukkaa tai penkkiä. Paikasta vois tehdä kauniin missä ihmiset vois istua ja tulla katselemaan erilaisia kukkaistutuksia. Niinkuin kaikissa muissa puistoissa.
Niin, väärinkäyttäjät pitää itse hakeutua hoitoon omasta tahdosta. Joskus annan heile rahaa jos ne kerjää metrossa, sanovat ostavansa ruokaa mutta huumeisiinhan ne menee.
Kivaa viikon loppua :)

ulrika50v sa...

Klara kirkko tekee paljon hyväntekeväisyystyötä kodittomien eteen. Jakavat joka päivä lounaan heile ja kahvia. Talvella kun mittari laskee tietyn miinuksen alle, Kodittomat saa nukkua kirkossa. En maininnut tätä postauksessa kun se ei ollut postauksen aihe vaan aihe oli : Tukholman rumin paikka :)

Satu sa...

Tekisi mieli sanoa, että eihän tuo nyt niin ruma paikka ole, mutta kyllä se on aika ankea. Mutta miksi ihmeessä suihkulähteissä on pesupulveria?

Kivaa viikonloppua, Ulrika! <3

ulrika50v sa...

Oisko se sitte ruman kaunis?!
Nuoriso laittaa pesupulveria tekemisen puutteesta ilmeisesti. Olen nähnyt samaa parissa eri suihkulähteessä.
Kivaa viikonloppua! <3