söndag 4 april 2021

Pitkäperjantai

Vasagatan 

Ulkona syömässä kavereiden kanssa, tämä kalasoppa sai 5/5 pistettä


Jälkiruoka oli hienoin näkönen mutta 1/5 pistettä

4 henkilöä saa istua samassa pöydässä, meitä oli 5, Istuttiin kahdessa pöydässä

Ravintolan sisustusta, katto
..... katto

Lamppuja 
lamppuja..... 
lamppuja..... 

Ihana kirjava matto, mulla oli samanlaiset vihreät keittiötuolit 90luvun alussa, sääli että tuli heittettyä pois, nehän vois olla hienot nytte🤔🤷🤭 varsinkin jos maalais ne valkoiseksi 😁
Pieniä yksityiskohtia.... 


Hiljasta oli, Tukholma on aina tosi hiljainen pääsiäisenä, oli korona tai ei
Koronan takia paikat pitää sulkea kl 20.30. Mä lähdin aikasemmin muut jäi sulkemiseen asti. 
 Kivaa mennä välillä vähän isomman porukan kanssa, silloon mä voin lähteä milloon vain 😁

5 kommentarer:

Jael sa...

Mums , soppan var säkert gott:)
Kiva kun teillä on koko ajan ollut ravintolat auki, täällä vasta maaliskuun puolivälistä, mutta rajoituksin. Mutta on kyllä kiva kun näkee taas ihmisiä istumassa paikoissa, jotka selvisivät. Hyvää pääsiäisunnuntain iltaa .

Satu sa...

Hitto kun pääsiskin ulos syömään. Tai hetkinen päästiinhän me. Pitkäperjantaina ostettin Hesburgerista hamppariateriat ja syötiin ne autossa. Ai mikä ihana elämys! ;-D Sanoiskohan ruotsalainen, että upplevelse, isolla U:lla vielä. :-D

Mutta vakavasti ottaen oon sitä mieltä, että siellä teillä Ruotsissa on ollut koko ajan ihan oikea koronastrategia. Ukkeli on ollut tätä mieltä aina. :-)

Hauska junan mallinen ravintola ja paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia!

ulrika50v sa...

Jael : Soppan var supergott :) Vanhassa kaupungissa on ravintoloita jotka ovat sulkeneet, ne ovat niin riippuvaisia turisteista. Lounasravintolat ovat pärjänneet parhaiten.
Kivaa viikon alkua :)

Satu : upplevelse :-) Ois se kyllä tosi rasittavaa elää Suomen koronatilassa, varmasti mielenterveys kärsii monella. Meilä on kirjastot(vain pakolliset käynnnit sallittu) , leffat ja uimahalli (lääkärin todistuksella voi uida tiettyinä aikoina) kiinni, joka on rasittavaa mutta ymmärrettävää. Hambulaiset autossa, olihan seki vaihtelua ja erilaista tähän koronatilanteeseen :-)
Kivaa viikon alkua!

Rita A sa...

Nam, kalasoppaa. 🐟
Ihmeellinen jälkiruoka... mikähän se on?
Kivoja yksityiskohtia olet kuvannut.

ulrika50v sa...

Kiitos! Jälkkäri oli omenapiirakka jäätelö llä, ei ollut hyvää, tarjoilija sanoi ett se on super hyvää, hahaa, luulen että se ei ole ikinä edes sitä maistanu ;)