torsdag 30 november 2023

KUVIA ARJESTA


Kävelyllä
 Katselin välillä ylöspäin kävelessä .
Olipas pieni parveke 😊


🗨🗨
Lagerhausin seinässä, en ole ennen nähnyt vaikka ohi mennyt sata kertaa, nyt näin kun nostin pään ylös 😆


🗨🗨🗨

🗣🗣🗣
Lähijuna seisoi paikallaan, alakuva., Tekninen vika tai itsemurha ,joku hypänny junan alle. Usein lähijunat tai metrot seisoo paikoilaan, siinä vaiheessa jos odottaa enemmän kuin 20min saat ottaa taksin ja Tukholman lähiliikenne SL maksaa taksikyydin  , max 100€ .  Olen joutunut ottamaan taksin usean kerran .
Alakuvassa näky kun juna seisoo paikoilaan, taksit tulee heti asemalle.


Kirkko ja Mc Donalds , nään tämän kun menen töihin, ajatellen : "äärimmäisyydestä toiseen ".  Tuleeko teile mitään ajatuksia tästä kuvasta? Vai onko se vaan kuva ? 



Nämä pyöreät talot on niin erikoisia, ei ole muuten parvekkeita. Nämä on entisen mielisairaalan työsuhdeasuntoja. (Beckonbergen sairaala) 



Tämä ei ole pisin/korkein  metron rullaportaat, pisin on Kungsträdgårdenin metroaseman rullaportaat .



Ensi lumi tuli eileen 28.11 
On se vaan jännää ett me täälä pohjoisessa eletään tässä kylmyydessä, vaikka musta tää pimeys on pahenpaa, on kun asuis luolassa  .Silti suomalaiset onnellista kansaa ....





2 kommentarer:

stansta sa...

Onpa hienosti järjestetty, että saa ottaa taksin junan/metron tilalle veloituksetta! Olisipa Suomessakin niin, vaikka kalliksihan se ainakin VR:lle tulisi, kun junat myöhästelevät usein.
Olisikohan kaksi vai kolme vuotta (voi olla enemmänkin aikaa) sitten, kun aloin harrastamaan ylöspäin katsomista ja parvekkeiden kuvaamista. Tutut paikat ja talot muuttivat muotoaan. Erikoiset nuo pyöreät talot.
Hyvää marraskuun viimeistä päivää!

ulrika50v sa...

Joo, tosi hyvä kun taksin voi ottaa . Sun pitää vain itse maksaa se ekaks ja sitt lähetät kuitin ,ja rahat tilillä 2 viikon päästä. Jos olet rehellinen ja odotat 20min niin ei mitään ongelmia rahojen takasin maksusta .
Kivaa viikonloppua! 😊