tisdag 14 november 2023

Ikea


Mun kodin lähellä, 1/2 km päässä  ,  on siirtolapuutarha...


kävelyllä täälä pari viikkoa sitte kun aurinko paistoi ja oli vielä lämmin ilma ...


Eläkkeellä ois kiva omistaa mökki täältä ....


Kun asuin rivitalossa niin ei ollut edes aikaa pikku puutarhan hoitoon. 









Ikea 


Ikea on aukastu Tukholman keskustaan . Kävin ostaan yhden laatikon ja samalla söin Ikean halvat kuuluisat lihapullat. Oli muuten tuhat  kertaa paremmat kun sairaalan lihapullat .,vaikkeivat olekkaan mitään viiden tähden lihapullia .

Pussilakanat ikealla on aina niin värikkäitä ...

en ostanu kun en tarvi mutta oisin halunu ostaa 😆



Juteltiin kahden työkaverin kanssa miten usein vaihdetaan lakanat,  molemmat on sinkkuja ilman lapsia. Toisella on vain yksi lakana + pussilakana . Laittaa pesusta suoraan takasin sänkyyn. Toisella 2x lakanaa ja 2x pussilakanaa  . Olin todella ihmeissäni . Itsellä kahden lapsen äitinä on kaappi täynnä . Kysyivät kuinka monta mulla ? Vastasin ett niin monta etten ole edes niitä laskenu. 
🗣

Kuinka monta teilä on ? 



Joulu on tiestysti tullut Ikealle

Ikean kasvisosasto 

Tykkään kaikista kukkaruukuista, mutta ei ole tilaa niille kotona, jäävät kauppaan .

7 kommentarer:

Arkisin | jenni sa...

Multa löytyy vain kahdet pussilakanat ja aluslakanat, tyynyliinoja sitten enemmän kun on useampi tyyny ja niitä on kiva vaihtaa useammin kuin kerran viikossa jolloin vaihdan lakanat.

Mäkin piipahdin Ikeassa ja lähdin juuri niiden tavaroiden kanssa pois kun olisi suunnitellutkin.

Kivaa marraskuun jatkoa!

Satu sa...

Meillä on muistaakseni neljät tai viidet pussilakanat, mutta aluslakanoita ja tyynyliinoja on enemmän. Ja tämä on siis sen jälkeen, kun karsin petivaatteita muuton yhteydessä. Aiemmin oli varmaan lähes kymmenet pussilakanasetit. :-D

Ihana toi siirtolapuutarha!

ulrika50v sa...

Jenni : En todellakaan tiennyt ett vois vain kahdella lakanalla pärjätä , mitä jos sulla ois oksennustauti ja oksentelet lakanat kahtena yönä , ja ett jaksa pestä pyykkiä , mitä sitte laitat sänkyyn ?
Kivaa viikon jatkoa 🩵

Satu : jos mulla ois viidet niin ois koko ajan paniikki päällä : pitää mennä pesutupaan ettei vaan kaikki puhtaat pussilakanat lopu. Mutta sulla varmaan pesukone kotona niin ei mitään hätää 😊
Kivaa viikon jatkoa ❤️

Arkisin | jenni sa...

Ei ole vielä ole ollut tilannetta että olisin sänkyyn oksentanut ja jos yrjöilisin pari päivää sänkyyn niin saisin varmaan lakanoita lainaan vanhemmilta. Turha hillota tusinaa lakanoita kaapissa mutta mä pyrinkin vähentämään tavaraa, kuitenkin niin että kaikkea tarvittavaa on.

ulrika50v sa...

Jenni : Kiva kun pärjää vähemmällä tavaralla 😊 montakohan pussilakanaa+lakanaa mulla olis jos ei ois lapsia ,välillä nukun peppi pitkätossu ja prinsessa pussilakanoissa 🤣 ei niitä varmaan ois näin monta kun nyt.

Arkisin | jenni sa...

Näin yksin asuvana pärjää helposti pienellä määrällä kaikkea, eri asia jos on perhettä ^_^

Timo Kyttä sa...

Viimeksi tuli käytyä IKEAs kun tultiin Norjan-Lapin ringiltä ja pysähdyttiin Haaparannas. Petivaatteita on kyllä kertynyt täs lähes 40v aikana joululahjoina yms ja kun ehjää kamaa ei heitetä pois, niin niitä riittää. Mulla esim vieläkin talles ja käytös jouluna -84 tädiltä saatu pussilakana ja tyynyliina. Antoi sen kun muutin Vaasan ja asuin heillä.