lördag 17 april 2021

Outfit

Välillä saa/joutuu ajaa näilä vanhoila metrovaunuila. Sanon joutuu kun meteli on aika kova, ei ole mikään hiljainen ja harmooninen matka.... 
Uusi vaunu vertailun vuoksi😁

Ihan tavallinen päivä töissä 😂
Työkaveri ei laittanu laatikkoa päähän siksi että otan kuvan, vaan otin kuvan kun katoin muutaman sekunnin että mitä hän tekee...... 😂😂😂😂

Huomasin yks päivä että uusi liikennevalo
tässä risteyksessä. 
Mun piti oikeen kattoo onko muissakin liikennevaloissa sama juttu, ei ollu 😁



Olipa pitkä letti..... 

Voin lyödä vetoa että hän tulee pohjoisesta 
Vihree takki ei ole hullunpi

Ihana koira❤️

Tosi kiva väri tässä repussa

Tämän laukun voisin minäkin kantaa
ja tämän 

Lounasravintolassa, kivat lamput 


-9 astetta

Vuosi sitten en olisi halunut reppua mutta yks päivä menin uimahalliin ja otin tyttären repun, ja ymmärsin heti miksi mun pitää saada reppu, sain repun joululahjaksi ja nyt mulla reppu 👍👍

Tästä pyörästä tuli mieleen : kävin äkkiä vaan kaupassa, mitä tapahtui 🤔


Pientä ruuhkaa

Åhlensin kahvilassa

Kaveri taisteli itsensä kanssa muutaman minuutin : syön, en syö..... 
jonku näistä, en syö, voitti 😂

Miniän ja lasten outfit














10 kommentarer:

Jael sa...

Kivasti olet saanut taas kuvattua ihmisiä takaa metrorappusissa, ja kivasti valot värittävät noita metrorappusia. Koskakohan täällå pääsee metrolla.. Tel Avivissa kevytraitiotie kulkee maan alla kuin metro, mutta sen valmistumisessa on jo vuoden viive, joten saa nähdä koska pääsee matkustamaan. Tähän mun kodin viereen tuleva kevytraitiotie taas kulkee maan päällä, joten ei mwtroa lähelleni.
Hassu tuo työkaverisi laatikko pään päällä😂
Ha en trevlig veckoslut Ulo💗

Anonym sa...

Ihan kivoja asuja ihmisillä, mutta minun täytyy nyt tarkistaa, että ymmärsin oikein: kuvaatko siis tuntemattomia ihmisiä salaa takaapäin liukuportaissa ja laitat sitten kuvia heistä blogiisi?

En itse pitäisi lainkaan siitä, että joku kuvaa minua salaa, vaikka kasvojani ei kuvissa näkyisikään. Jos huomaisin, että joku kuvaa minua tai on julkaissut kuvia minusta ilman lupaani, pyytäisin poistamaan kuvat. Suhtautuisin kuvaamiseen eri tavalla, jos joku lähestyisi minua rohkeasti ja kysyisi lupaa ottaa minusta/laukusta/asustani kuvan.

Halusin jakaa oman näkökulmani asiaan, ja toivottavasti et ota tätä kommenttia pahalla. Joillain ihmisillä saattaa tulla tunne, että heidän yksityisyyttään on loukattu, jos jostakin netin syövereistä löytyy heistä salaa otettu kuva.

Aurinkoista päivän jatkoa!

ulrika50v sa...

Anonym : joo, kuvaan "salaa", Enkä aijo ruveta kyselemään jos saa kuvata. Varmaan ehkä on myös kuvia heidän naamasta jossakin netin syöverissä, SORRY! Suosittelen että ett ole niin helposti nöyryyttävä ihminen, elämä on silloin paljon helponpaa. Olen muuten odottanutkin sun kaltaista kommenttia tänne, onneksi olkoon, kerkesit ensimmäisenä. Älä ota kommentiani pahalla sinäkään, minäkin haluan jakaa näkökulmani tälläisiin kommentiin. Sinäkin oisit muuten voinut ihan rohkeasti laittaa nimesi esille eikä vain anonyymi :)
Tosi aurinkoista ja mahtavaa viikonloppua!!

ulrika50v sa...

JAEL : Kiitos :) mäki tykkään noista valoista rullaportaissa. Trevlig helg <3

Rita A sa...

Hassua miten ihanalta tuntuu katsella kuvia liikkumisesta kaupungilla ja ihmisten ilmoilla kun on tuota kotona oloa ollut runsaasti niin pitkään. Eka kuva näyttää tosi hienolta, hyvä perspektiivi.

Sateenkaari tulee mieleen näyttävistä valorappusista 🌈

Huomenna pistän repun selkään ja menen töihin. En tulisi toimeen ilman reppua! Lisäksi laukku ja käsilaukku. 😀 Mukavaa sunnuntaita sinulle.

ulrika50v sa...

Rita : Niin, täälä meilä ei ole niin kovia rajoituksia koronan suhteen, liikkuminen aika vapaata mutta sen takia kukaan ei halua Tukholmalaisia lähelle, tällä hetkellä Ruotsissa on Tukholmalaisilla huono maine. En minäkään enään voisi olla ilman reppua :-) Opettajana sulla tosiaan varmaan monta laukkua mukana.
Kivaa viikon alkua huomenna :)

Tanza Erlambang sa...

a lot of interesting photos... I just know about your city from the pictures.

Thank you for sharing, and have a great day

ulrika50v sa...

Tanza : Thank you!! Have a great day :)

Satu sa...

Olipas taas kiva ja monipuolinen postaus. <3 Mun mielestä siinä ei ole mitään pahaa, että kuvaa ihmisiä julkisella paikalla salaa sillä tavalla, että heidän kasvonsa eivät näy. Sitä ei ole missään kielletty. Jos nyt joku loukkaantuu siitä, että hänestä on netissä kuva, josta näkyy hänen käsilaukkunsa, takkinsa tai tupeerauksensa, niin voi voi.

Sulla taitaa olla tosi kivat työkaverit! <3

ulrika50v sa...

Kiitos Satu! <3. Minäkin sanon voi voi. Ei ole myöskään kielletty kuvata kasvoja, esim paparazzit menis konkurssiin jos näin olis. Työkavereila on huumoria :D