fredag 1 november 2019

Päivä Helsingissä


Serkku, minä ja tytär 



Raitsikkaan ja takaisin laivaan 




hauskat tuolit terminaalissa 



Liveshow laivalla 





Serenade 









Trupaduuri 


Casino 



Tosi hyvä salaatti 


Pommarit oli kylmiä 😱😱




laivalla paljon viihdykettä 




Yökerhossa 







ja välillä kahvit .....



Täälä kaupassa kyseenalastin että ollaanko me ruotsissa/suomessa vai venäjällä , laukkujen tyylin takia ....


.....sitt kuultiin kun myyjät puhui venäjää .😄😄🙊🙊....







11 kommentarer:

Jael sa...

Ihana Helsinki ja Siljan laivat:) Mulla on SIljalta saatu kuponki, jolla saisin luksushytin halvalla , ja joka pitää käyttää vuoden loppuun mennessä,saapa nähdä ehdinkö. TUlen kyllä Suomeen parin viikon päästä mutta saa nähdä ehdinkö mennä Tukholmaan.

Ulrika sa...

Luksushytit 👍👍
Tervetuloa Tukholmaan ! 😊

Anonym sa...

Miten ihmeen tuomitseva ihminen voikaan olla? Onko venäläisten(kin) tyylissä jotakin vikaa? Suomalaisethan ovat mielestäsi täysin tyylittömiä taapertajia, mutta ilmeisesti siis venäläisissäkin on jotakin vikaa. Yleensä kannattaa katsoa pitkään ja hyvin tarkkaan itseään peilistä ennen kuin lähtee tuomitsemaan ja arvostelemaan toisia -on meinaan melkoisen huvittavaa kuunnella kun ihminen, joka itsekään ei ole täydellinen (kukaan meistä ei ole, et edes sinä), ihan pokkana kehtaa arvostella muita ja jatkuvasti.

Ulrika sa...

Anonyymille sanon : 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 anteeksi vaan mutta sun postaus kyllä naurattaa 😂😂😂😂

Eeva sa...

Miltäs Helsinki näytti tukholmalaisen silmin? Näin ankea vuodenaika ei tosin varmasti näytä hyvältä missään pohjoisessa.
Näyttää, että laivassa on onneksi ollut riittävästi ohjelmaa, niin ei pimeys ja kylmyys haittaa :D. Minä en ole käynyt näillä laivoilla yli kahteenkymmeneen vuoteen, joten jokohan pitäisi vähän minunkin päivittää. Laiskaksi sitä on tullut, kun ei huvita lähteä edes lyhyesti reissuun.
Tarkka tuo sinun tyylituntemuksesi noiden laukkujen suhteen, kun minä en osaa nähdä niissä mitään erityistä. Mutta se kertoo vain siitä, että minä en tosiaan matkustele.
Mukavaa marraskuuta!

Ulrika sa...

Tällä kertaa ei pyöritty kaupungilla , serkku haki meidät autolla ja ajettiin mun tädin luokse , oltiin sielä kunnes laiva lähti, vietiin auto pois ja serkku lähti mukaan Tukholmaan .Tulee kyllä aina ikävä suomea kun sielä käy , jollei mulla olis lapsia niin muuttaisin takaisin suomeen ❤ Mene ihmeessä risteilylle , todella kivoja ja edullisia . Tavattiin yökerhossa porukka joka oli tullu Nokialta bussilla .
Tosiaan tää pimeys on kyllä ankeeta , väkisin piti nousta sohvalta ja lähtee uimahalliin , ei ois millään huvittanu lähtee tonne pimeyteen 😱😱
Kivaa viikonlopun loppua !!!

Anonym sa...

Noh, kun on tarpeeksi tyhmä niin ei voi muuta kuin nauraa. Otan osaa, on varmaan todella raskasta olla sekä noin tyhmä, että ylimielinen.

Satu sa...

No kappas, Helsinkiinkin jo kerkesit. :-D <3 Mulle noi kahden yön risteilyt on vähän liikaa, mutta haavemaailmassa risteilisin jatkuvasti. ;-D

Ulrika sa...

Ennen tuli risteiltyä kahden yön risteilyjä tosi usein . Oli kiva aina olla päivä Hesas ❤ Tuoreita karjalanpiirakoita ostin aina kotiin mutta nyt niitä saa täältä Lidelistä 😊 Kirjakaupoissa on kiva käydä kattoos suomalaiset kirjat jne .
Kivaa sunnuntaita 💌

Nattugglan sa...

Åh vad det ser härligt ut . Jag har aldrig åkt med den båten, borde ta en tur nångång.

Ulrika sa...

Ja , mycket underhållning har dom på båten . Tiden går snabbt , och man satt inte på samma ställe hela tiden, gick runt och satt en stund här och en stund här 😂