söndag 17 november 2019

Leffa , JOKER

Hötorg 


Filmi saa multa 5 pistettä (max 5) Raskas , traaginen  , surullinen filmi .
Tämä filmi on oskarin arvoinen 💚
5 kommentarer:

Eeva sa...

Hei, minäkin kävin tämän katsomassa jokin aika sitten. Jäin sitä hieman ristiriitaiseen fiilikseen, sillä odotin ennakkomarkkinoinnin ja -kouhotuksen perusteella ehkä liikaa. Mutta katsoohan sen, jos ei väkivaltaa ja ihmisten kaltoinkohtelun näkemistä pelkää. Pahinta ja täysin turha oli kuitenkin sen vanhan naisen tappaminen, jota ei elokuvan juoni eikä sanoma mielestäni tarvinnut.

Mutta itse Joker on kyllä mainio, ilveilijänä sekä roolisuorituksena.

Ulrika sa...

Koska Jokerin äiti oli narsisti ja hän yhdessä poikakaverin kanssa hakkas ja pahoinpiteli Jokeria niin raasti että hänestä tuli "vammanen" . Ja Jokeri hoiti ja asui äitinsä kanssa . Pettymys oli suuri kun hän sai tiedot mielisairaalasta mitä äiti oli häntä kohtaan tehnyt . Sen takia ymmärrän miksi Jokeri hänet tappoi . Yhteiskunta säästi rahaa eli hän ei saanut enää jutella psykiaatrin kanssa eikä lääkkeitä. Äiti ja yhteiskunta petti hänet . Todella surullinen tarina , ja pahinta on että todellisuudessa on monta Jokerin kaltaista kohtaloa .

Ulrika sa...

**raa'asti

Eeva sa...

Juuri näin, Ulrika, totta on, että syytä kyllä oli. Ehkä Joker ei olisi äitinsä vaikutuksen alta muuten päässyt tai ehkä hän oli niin rikki, ettei kyennyt tätä tekoa estämään. Olen samaa mieltä, että aihepiiri on todellisuudesta tuttu ja siksi hyvin koskettava tarina.

Ulrika sa...

👍💚