fredag 29 november 2019

Black Friday , Tukholma


Kävin töiden jälkeen Åhlensin tavaratalossa ja sitten äkkiä kotiin täältä kaoksesta 😱😱



Kaupungin jouluvalot
Hötorg


Sergelstorg




Drottninggatan 




Kotona tämä kesän miniruusu kukkii uudelleen ,  marraskuussa ?!?!?!




Tänään ensi lumi maassa 



5 kommentarer:

Eeva sa...

Huh tuota tungosta. Ei ole minunkaan juttuni tuollaiseen sulloutua. Muuten sinulla on oikein tunnelmallisia joulunodotuskuvia. Tukholma on niin siisti ja tyylikäs kylä, luntakin olette jo saaneet valoa tuomaan. Ja tuo ruususi, se on niin ihana pikkuinen.

Ulrika sa...

Kiitos! 😍
Yön aikana satanu vielä enemmän lunta 😊
Tukholma on kiva kaupunki asua , kodin sisäiset harrastukset jää aika vähiin kun itse kaupungista löytyy aina jotain tekemistä ja katselemista 😎 , mutta päivien ruuhka-ajat on todella hirveet ! Onneksi mulla vuorotyö niin en hirveesti joudu ruuhka-aikoina kulkemaan .
Kivaa viikonloppua 🎅

Satu sa...

Mie olisin voinut laittaa eiliseltä aika samanlaisia kuvia. :-) Tungosta kaupassa ja jouluvaloja. Mutta lunta ei kyllä ole. :-D Olin muuten yllättynyt, että kaupoissa ei ollut ihan niin kauhea ryysis kuin olin kuvitellut. Teillä näytti olevan sitten senkin edestä!

Mukavaa viikonloppua, Ulrika!

Jael sa...

Huh, en tykkää tuollaisista kaaoksista, enkä sen vuoksi edes mennyt kuin ruokakauppaan eilen;D Mukavaa joulukuun alkua Ulrika:)

Ulrika sa...

Satu ja Jael : Kivaa sunnuntaita 💚🎅 , usein on jonot ruokakaupoissakin mutta onneksi on itsepalvelukassat joista kaikki ei tykkää mutta mulle kelpaa ja ei tarvi jonottaa 😉😉