tisdag 26 mars 2024

Siirtolapuutarhan kummitus

Ikkunan verhot veti mun katseen 👀 vĂ€hĂ€ vintage tyyliĂ€ .
Mökit rivissÀ.....

đŸ”
KÀvelyllÀ tien toisella puolella olevalla siirtolaispuutarhassa ....


Tosi söpö.....

Mökki tÀÀlĂ€ ois kiva kun elĂ€kkeellĂ€. Työ vie kaiken ajan vielĂ€, hyvĂ€ kun kerkee imuroimaan kotona 😅



đŸ‘»
Kuvasin kasettinauhat sisĂ€ltĂ€. SĂ€ikĂ€hdin mun omaa kuvaa, kun tarkistin kuvasta tuliko kasetit mukaan , tossa alareunassa ,luulin ettĂ€ joku mökin sisĂ€llĂ€ đŸ˜¶‍đŸŒ«️ đŸ€ŁđŸ˜‚đŸ€ŁđŸ˜‚đŸ€ŁđŸ˜‚
 


Tosi kivaa pÀÀsiĂ€istĂ€ đŸŁđŸ€đŸ„



6 kommentarer:

stansta sa...

VielÀ on parina pÀivÀnÀ töitÀ ja torstaina siivousreissu. Sitten voi alkaa viettÀmÀÀn pÀÀsiÀistÀ, jos huvittaa. Mukavia pyhiÀ!

ulrika50v sa...

Kiitos samoin ! Mulla töitĂ€ maanantaina 🙄

stansta sa...

Maanantaihan on pyhÀ?!! Voimia!

Repolainen sa...

Asuntovaunu"pönttö" siis niin ihana....
Nuoruudessa ystÀvÀni oli kesÀtöissÀ siirtolapuutarhassa ja tulipa siellÀ silloin vierailtua aina itsekin. Kaikki oli jotenkin niin söpönpientÀ - pitkÀnÀ ihmisenÀ tuntui ovetin olevan liian matalia... hih...
Keskieuroopan (Saksan varsinkin) leirintÀalueet on myös varsinaisia siirtolapuutarhoja... pysyvÀt vaunupaikat siis... puutarhoissa kiertÀÀ junaradat asemineen.... hitsi kun niistÀ on vain paperikuvia "jossain"

Iloista, ilmeikÀstÀ PÀÀsiÀisen aikaa... ihanaa kun neljÀ vapaata starttaa muutaman tunnin kuluttua

Rita A sa...

Onpa nÀttiÀ ja tunnelmallista. PÀÀsin kerran katsomaan yhden tutun siirtolapuutarhapalstaa ja mökkiÀ. Teki vaikutuksen siisteydellÀÀn ja hyvin hoidetulla vatukkamaalla. Koko alue oli hienosti hoidettu hiekkapolkuineen. MeidÀn lÀhellÀ on yksi sellainen siirtolapuutarha jossa on ainoastaan maa-aloja, ei mökkejÀ. Kaiken kaikkiaan hyvÀ idea. SÀÀli vaan kun vÀlillÀ kuulee vandalismista. PitÀisi olla vartijat.

ulrika50v sa...

Repolainen: MinĂ€ töissĂ€ maanantaina mutta kyllĂ€ 3 pĂ€ivĂ€n loma kelpaa kans 😆
TÀÀlÀ on kans paljon leirintÀalueila pysyvÀt vaunut kukkineen ja alttaineen .

Rita :siirtolapuutarha maa-alan kans on myös mun lÀhellÀ, ja niitÀ on muutama ,eri suunnissa vaan. EhkÀ hommaan sellasen elÀkkeellÀ mutta vihannesten sijasta laittaisin kukkia .Sitt istuisin tuolissa ja katselisin kukkia . KesÀllÀ ohi kÀvelessÀ joskus juttelen porukan kanssa. Niihin kohdistuu tosi vÀhÀ ilkivaltaa tÀÀlÀ pÀin , ei edes niin paljo ett tarvis vartijaa.


Tosi tosi kivaa pÀÀsiĂ€istĂ€ teile kaikille!! đŸ„đŸŁđŸ€