lördag 27 mars 2021

En joogaa enkä kokkaile

Sain isältä lahjakortin kirjakauppaan joululahjaksi, joka vuosi sama lahja. En keräile enää kirjoja, lainaan kirjat kirjastosta tai kuuntelen äänikirjoina. Mun isä ostaa lahjoja mistä hän itse tykkää 🤔🥱🤭. No, joka tapauksessa pyörin kirjakaupassa ja ihmettelin että mitä mä nyt ostan. 
Ostin joogakirjan, en joogaa, mutt vois aloittaa 😁 en ole vielä aloittanu mutta sain hyviä jumppaohjeita kirjasta 👏👏

En ole myöskään kiinnostunut ruan laitosta. Mutta ostin keittokirjan, tässä Lähi-idän keittokirjassa on tosi kivoja ruokareseptejä. 
Inhoon reseptejä missä hirveesti eri mausteita ja aineksia, ja en ikinä laita ruokaa missä resepti on kilometrin pituinen 🥱😴
Katsokaa kuinka vähän mausteita ja aineksia näissä on...... 

Baklava on näin helppo tehdä 🤤🤤

Tuli kudottua Tällänen pikku villatakki. 

4 kommentarer:

Rita A sa...

Suloinen villatakki ♥

Lahjakortti on siitä ihana lahja että voi valita itse mitä ostaa. Mieheni sai joskus lahjakortin Prismaan. Se oli tosi hyvä, koska olisi voinut vaikka ostaa ruokaa ellei olisi muuta halunnut. Muistaakseni ostimme jotain keittiöpuolelta, kattilan, paistinpannun tai kahvinkeittimen. Olimme tosi tyytyväisiä.

Baklava on älyttömän makeaa mutta ihanaa. Olen saanut aasialaisilta oppilailtani.

Mukavaa viikonloppua 🌸

ulrika50v sa...

Kiitos <3
Joo, Baklava on tosi makeeta, mutta hyvää. Riittää kun syö yhden. Työkaveri teki niitä tosi paljon mun tyttären rippijuhliin. Hyvin maistui kaikille, eikä yhtään jääny jäljelle :)
Kivaa sunnuntaita!

Satu sa...

Molemmat kirjat näyttävät kivoilta! Mullakin on pari joogakirjaa, mutta jotenkin en osaa joogata kirjan avulla, vaan katson aina netistä ohjattuja joogatunteja. Ihana villatakki. <3

ulrika50v sa...

Kiitos <3 Niin, varmaan parenpi joogata/voimistella ohjatun ohjelman mukaan, kun itse tekee, ainakin kun minä voimistelen niin yhtäkkiä vaan lopetan : joskus en edes pääse alun pitemmälle :)
mutta ohjattuna pysyy paikoilaan paremmin :-D