lördag 21 november 2020

Uusi metro

Perjantaina kun menin töihin niin ajoin ihan uudella metrolla , penkkien paikkoja vaihdettu ja vähennetty niin seisojia mahtuu enemmän. 
Mutta en ymmärrä miksi penkkien päällys on kangasta. 🤔 Hesan metrosa on esim muovipenkit, tosi helppo pestä ja pyyhkiä. Näissä penkeissähän on välillä oksennuksia ja muita ulosteita siivojan iloksi 🤢
Niinku kuvasta näkyy niin hiljasta on, korona pitää ihmiset kotona...... 

Kuvia metron ikkunasta työmatkalla..... 

Peruskoulu

Minigolffirata

Täälä rannalla vuokrataan kesällä kanootteja muutamaksi tunniksi 

Drottninggatan kl 20.00


Minä ja poika v - 90, hiukset piti olla tosi pörrössä ja mielellään permanentti🤓

Minä ja tytär v - 20, ja hiukset pitää olla päätä myöten 🤓

5 kommentarer:

Jael sa...

Hieno metrovaunu, mutta tosiaankin ei niin hyvä juttu että penkit ovat kangasta, ja toivottavasti täällä kun metro on valmis on penkit muovia eikä kangaspäällysteisiä. Täällä ensimmäisen linjan piti olla valmis 2021 mutta nyt vuosi onkin 2022, ja saapa nähdä milloin voi sillä ajella.
Hienot näkymät ikkunoista.
Och trevligt att "se " dig:)

Satu sa...

Kiva postaus! <3 Ja ihanat tukkatyylikuvat. :-D Muistan ton permanenttiajan itsekin. Joskus mulla oli pelkkä etutukka permanentattu - mikä lie tyyli sekin, että etutukka sojotti yläviistoon.

Mä kyllä tykkäisin enemmän kangaspenkeistä, kun muovipenkit on usein aika kylmät ja epämukavat istua, mutta en ollut ajatellutkaan asiaa tuosta puhdistusnäkökulmasta. Totta turiset. Ehkä kumminkin kivempi vähän epämukava kuin jonkun laatoittama penkki!

ulrika50v sa...

Jael : Montako asemaa tulee olemaan teidän metro linjassa? Jännä nähdä millaset esim asemat tulee olemaan sielä päin, ja minkä näköset on itse metrot ja tosiaan ne penkit :)

Satu : Mä en kyllä yhtään muista miten sain aina sen etutukan pysymään pystyssä, nykyään kun tää päätä myöten etutukkakin on ihan lituskassa parin tunnin päästä kun sen on fiksannu päätä möten :D
Joo, kyllä on parenpi istua muovipenkeissä, niistä näkee että puhtaat on, noissa kangaspenkeissä on välillä jotain epämääräistä läikkiä :(


Kivaa sunnuntaita reile molemmille <3

Tiia Koivusalo sa...

Tosiaan miksi penkeissä on kankaat. Luulisi sen olevan mennyttä aikaa jo.

Ihanat kuvat teistä ja kovin pörröinen oli oma hiuslook joskus silloin myös, nyt kiharoita kyllä, mutta enemmän maltilla. :)

Mukavaa viikon jatkoa Ulrika. <3

ulrika50v sa...

Niin minäkin ihmettelen tosi paljon miksi penkit ei ole muovisia ihan hygienian kannalta.
Hiuksista näkee niin hyvin millä vuosikymmenellä ollaan :-D
Kivaa viikkoa <3