måndag 5 februari 2018

Eileen tein Filotaikinasta jauhelihapiirakoita









4 kommentarer:

Satu sa...

Voi hitsi miten hyviltä näyttävät! Minun on pitänyt monesti tehdä filotaikinasta jotain, mutta mulla on jonkinlainen kammo filoa kohtaan. Pelkään, että se kuivahtaa tai epäonnistuu muuten. Miten sinä leivot filotaikinalla? Pidätkö taikinaa kostean pyyhkeen alla tmv.?

Ulrika sa...

Tosi helppoa .....laiton 3-4 levyä päällekkäin yhteen piirakkaan ja voitelin munalla joka toisen kerroksen ja reunat "upotin " munaan. En ole mikään himo ruanlaittaja joten jos mä tykkään ett on helppoa niin silloon se tosiaan on helppoa ja onnistuu hyvin :))) ja ei mitään kosteita pyyhkeitä .......

Jael sa...

Hejsan Ursula, ja kiva kun tulit kommentoimaan ja kertomaan Jerusalemin muistoistasi:) Herkullisen näköiset piirakat; itse tykkään eniten juusto-pinaattitäytteestä kun en syö lihaa.

Ulrika sa...

Kiitos samoin :) hyvä vihje , ei tosiaan aina tarvi olla lihaa, voisin laittaa kans juustoa ja pinaattia :)