söndag 18 oktober 2020

Kahvila vanhassa kaupungissa

Käsityö kahviloita on suurTukholman alueella aika monta. Tänään menin tänne vanhaan kaupunkiin, täälä kahvilassa on sunnuntaisin yks käsityöporukka. En tuntenut heitä aikasemmin, paikalla oli 11. 

Käsityötä

Mun sukat

Söin sopan, ihan hyvää


Toinen joi Intialaista cocista, tää porukka joi hirveesti limpsaa ja mehua 🤔 laitoin merkille, itse juon vaan vettä, ennemmin syön kalorit kun juon 😝

Kävelin tämän ohi, kivat pöytäliinat

Vanhan kaupungin metro asema

Täälä täti keräili tupakan tumppeja maasta, kaikkee mäki kuvailen 😂😂😂


5 kommentarer:

Johanna - Omamaamansikka -blogi sa...

Olen samaa mieltä: mieluummin syön kalorit kuin juon :) Mä en ole vileä oikein päässyt limpparin juontiin mukaan. Vedellä mennään. Ja kahvilla.

Ihanan tunnelmallinen kahvila. Kiitos kun kuvasit. Näitä oli ilo katsella.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

ulrika50v sa...

Kiitos! Kahvila oli iso ja avara, mukavat tuolit ja sohvat missä istua, ruoka hyvää. Soppa oli tehty kokoskermaan, just mitä itsekkin käytän ruan laittoon.
Kivaa viikon alkua!

Satu sa...

Hieno kahvila! Mulla on myös sama juttu, että syön kalorit mieluummin kuin juon. Tai no, tämä ei kyllä koske alkoholia. :-D Mutta alkoholihan on oikeesti kaloritonta ja tulee saman tien ulos. ;-D

Jael sa...

Minäkin mieluummin syön kuin juon kalorit,ja viimeksi join limsssaa Perussa vuonna 2005. Ihana kahvila , Gamla Stan on kyllä så härlig:)

ulrika50v sa...

Satu: Kahvilasta tais tulla mun suosikki paikka. Harvoin löytyy kahvila missä on vähä isonpi väli naapuripöytään, mutta täälä oli :)

Jael: mä en edes muista milloon viimeksi join limpsaa. Olin todella yllättynyt kun melkeen jokaisen tädin edessä limpsaa tai mehua ruan kanssa.

Tosi kivaa viikkoa teile molemmille!