torsdag 16 april 2020

Kaupungin parvekkeet

Nämä parvekkeet kuvasin sun kävelin Drottninggatan - Odenplanin välillä, kävely matka kesti 30min 



Tämän huonekasvin ostin 3.3. 20 
..... tänään se on tämän näkönen, Hyvin kasvanut... 

5 kommentarer:

Jael sa...

Kivoja parvekkeita:) Tykkään katsella parvekkeita, ja etenkin nyt kun itselläni ei sellaista ole, kun tässä talossa ei ole parvekkeita, on vain ikkunapaneelit, ja ikäänkuin parvekkeen aita, mutta se ei ole sama juttu.Helsingissä minulla oli ihana parveke, täynnä vihanneskasveja kesällä, ihan melkein asuin parvekkeella kesällä.

Nattugglan sa...

Balkonger av olika slag men det såg tomt ut på dem ännu.

Satu sa...

Kauniita parvekkeita. Tai no, oli siellä joukossa muutama vähemmän kauniskin (mun mielestä). :-)

Äiskällä oli oikeen iso värinokkonen. Muistelen, että ois tuonut sen alun perästi Intiasta tai jostain! Vai muistankohan väärin... pitää kysyä! Sie voisit antaa mulle vinkkejä, kuinka saada kasvit menestymään! Tai edes säilymään hengissä. :-D

Johanna - Omamaamansikka -blogi sa...

No onpas ollut hurja kasuvauhti!

Tämä on oivallinen muistutus siitä, että välillä on hyvä katsella myös vähän kadun pinnasta ylöspäin kävellessään ja liikkuessan. Niin paljon kaikenlaista kaunista on ympärillä.

Mukavaa loppuviikkoa!

ulrika50v sa...

Joel : minäkin voin olla tuntikausia kesällä parvekkeella. Ruuhkavuosien aikana ei ollut väliä oliko parveketta tai ei mutta nyt mulla on pakko olla :)

Nattugglan : Jag tänkte på det också, inte en enda blomma ännu på balkongerna, och inga stolar osv :-0

Satu : Vihdoinkin sain tietää kukan nimen, värinokkonen! Kastele kukat vain kerran viikossa, jos ostat kukan torstaina niin kastelet sen seuraavan kerran torstaina ei sunnuntaina :)))

Johanna : Nyt kun ruuhkavuodet on ohi niin on aikaa ja kiinnostusta tosiaan katsella muutakin kuin vain mitä kello on :))


Tosi kivaa viikonloppua teile kaikille!! <3 <3